Welcome to BeKith

bekith-valores-bici
La nostra missió és ensenyar l’anglès amb valors mitjançant una metodologia d’ensenyament pròpia i innovadora i ser el referent en l’ensenyament de la llengua anglesa amb valors, deixant empremta en l’alumne i en el seu entorn.

BeKith

Fa 40 anys va néixer Kith Experts in Schools, una empresa pionera a Catalunya en l’ensenyament de l’anglès extraescolar i la primera a organitzar casals d’estiu i colònies íntegrament en anglès. A llarg dels anys, Kith ha format a més de 100.000 alumnes i s’ha convertit en l’empresa amb major presència en col·legis i centres educatius de Catalunya d’ensenyament de l’anglès extraescolar.
El món ha canviat i necessitem evolucionar i fer un pas endavant davant de tots els canvis socials i tecnològics. Creiem i apostem per un nou model educatiu que expandeixi l’abast del seu ensenyament incloent com a base el desenvolupament de la intel·ligència emocional i social.
Per això, al 2019 l’experiència acumulada durant més de 38 anys de Kith Experts in Schools, empresa dedicada a l’ensenyament d’anglès especialitzada en col·legis, s’uneix a la idea d’ensenyar l’idioma anglès amb valors. D’aquesta manera, va néixer BeKith com a referent en l’ensenyament de l’anglès i pioner en el seu desenvolupament amb valors. A BeKith no només som experts en col·legis sinó que ampliem la formació de l’anglès a totes les edats i en diferents contextos, des de les guarderies fins a les empreses.
Descobreix l’anglès emocionant!

Metodologia BeKith

El mètode de BeKith es basa en l’aprenentatge natural de l’idioma anglès a base d’exercicis, jocs i activitats que desperten l’interès i la motivació de l’alumne. L’ús del llenguatge en situacions reals fomenta la consolidació de la comprensió oral i escrita de l’idioma. A més, totes les unitats didàctiques compaginen la formació lingüística amb l’educació en valors com el respecte, la confiança, l’honestedat, el compromís o la sostenibilitat.
Aquest mètode d’ensenyament de l’anglès amb valors ha sigut dissenyat pel nostre equip d’especialistes en educació seguint les recomanacions d’un prestigiós equip d’experts, com la psicòloga Begoña Ibarrola o la Granja Escola.

L’objectiu final de Bekith és que el nostre alumnat superi amb èxit les certificaciones de Cambridge per tal que parlin l’anglès amb soltura. El 97% els aproven!

Be

K

Kind: generous, helpful, and thinking about other people’s feelings.

T

Trustworthy: Deserving of trust, or able to be trusted.

I

Inspiring: encouraging, or making you feel you want to do something.

H

Honest: honorable in principles, intentions and actions.

K

Kind: generous, helpful, and thinking about other people’s feelings.

I

Inspiring: encouraging, or making you feel you want to do something.

T

Trustworthy: Deserving of trust, or able to be trusted.

H

Honest: honorable in principles, intentions and actions.

BeKith en xifres

A BeKith portem més de 40 anys formant en anglès a escolars, 23 anys organitzant campaments d’estiu, 16 anys amb casals d’estiu, 11 anys formant professors i 6 anys oferint el servei d’auxiliar de conversa.

1
Anys d'experiència
+ 1
Escoles
+ 91437
Alumnes

Sobre BeKith diuen...

Han confiat en BeKith:

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

«La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.»
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>