Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d'anglès de l'estudiant. Avaluen tot un seguit d'habilitats lingüístiques d'una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Aquestes certificacions de la Universitat de Cambridge, al Regne Unit, tenen validesa i són reconegudes en universitats i institucions de tot el món, pel que poden obrir les portes a noves oportunitats laborals. Un altre dels avantatges és l’oportunitat que dona als alumnes d’estudiar i treballar a l’estranger.

Les titulacions de Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE) no tenen data de caducitat. Tot i això, moltes entitats, empreses o universitats poden considerar altres requisits necessaris i sol·licitar certificats més recents.

D’acord amb el Marc Comú Europeu de les Llengües (MCER), s’estableixen 6 nivells de competència: A1 i A2 (nivells bàsics), B1 i B2 (nivells intermedis) i C1 i C2 (nivells avançats). Aquests són acceptats per més de 20.000 organitzacions a tot el món.

Cambridge ofereix exàmens molt complets per a totes les edats, de manera que li permet a l’alumne créixer amb l’examen. Pot anar demostrant el seu progrés des de molt petit i en totes les habilitats i aquest procés acompanya al nostre alumnat a mesura que el seu aprenentatge també creix. Està comprovat que quan l’esforç del nostre alumnat és reconegut per agents externs a l’aula, la seva seguretat en el seu progrés augmenta i la seva motivació per aprendre es veu enriquida.

Finalment destacar que a l’hora d’incorporar-se al món laboral tenir una titulació de la prestigiosa Universitat de Cambridge en el currículum és una gran manera d’acreditar els coneixements de l’anglès.

A BeKith acompanyem als nostres alumnes per a què aconsegueixin superar amb èxit aquestes certificacions, i prova d’ells és que més del 97% dels nostres alumnes aproven els exàmens de Cambridge.

Descobreix a continuació tots els posts que hem escrit a BeKith.

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>