Els casals d’estiu són una oportunitat

A BeKith els casals d’estiu són molt més que diversió ja que els continguts s’adeqüen a les edats i necessitats de cada alumne fent que els nens aprenguin de manera més eficaç mentre juguen i es diverteixen.

A P3 treballem les emocions a través dels “informes de com ens trobem ”. Aquesta activitat ajuda els nens a transmetre i a entendre com se senten diàriament. Aquests “weather reports” poden realitzar-se en qualsevol moment del dia i són una gran manera d’ajudar-los a crear consciència i autogestió d’ells mateixos.

A P4-P5 treballem les emocions a través dels “story times theater”. Aquestes històries ajuden a identificar l’humor dels nens i que aprenguin a gestionar les seves emocions internes.

A 1er i 2n de primària utilitzem el “circle time routine”. Aquest proporciona un moment per escoltar atentament, promoure la comunicació oral i aprendre nous conceptes i habilitats. Els nens se senten en un cercle i poden parlar quan se’ls atorga el “talking object”, que els hi atribueix el torn de paraula.

A 3r i en 4t de primària vam realitzar jocs sempre relacionats amb els valors. Algun exemple seria Feeling Flip Book, o Mood Ficar.

És per això, que en els casals Bekith d’estiu, a part de divertir-nos amb activitats lúdiques com excursions, crafts, esport i jocs d’aigua també aprenem en valors, a més tot en un entorn totalment en anglès.

Descobreix a continuació tots els posts que hem escrit a BeKith.

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>