Els últims d’Europa en anglès

Espanya ocupa la 34ª posició dins del rànquing mundial.

Segons l’informe EF EPI 2020 Espanya se situa un any més en l’última posició en l’àmbit europeu.
Les proves realitzades a 2,2 milions de persones de 100 països són clares: el nivell d’anglès a Espanya és molt moderat. Amb una puntuació de 537 punts, es manté a la cua d’Europa.

A diferència d’altres països, Espanya amb prou feines ha millorat en l’última dècada. I la seva
població de 25 a 34 anys s’ha quedat molt endarrerida respecte als joves de
països com Portugal, Grècia i fins i tot Itàlia, que fa 10 anys tenien un nivell similar.
És a dir, Espanya perpetua el seu mal nivell d’anglès mentre altres països el milloren.

Les 3 raons per les quals el nivell d’anglès a Espanya no millora són:

1. Espanyol com a idioma global: l’informe de l’Institut Cervantes mostra que el 2020 gairebé 489 milions de persones tenen l’espanyol com a llengua materna. La segona, després del xinès mandarí.

2. No veure pel·lícules de cinema ni sèries en versió original: la majoria de continguts els consumim en espanyol a causa de tenir una gran indústria editorial, audiovisual, de traducció i doblatge.

3. Desigualtat: hi ha una gran diferència entre els alumnes que poden accedir a un millor ensenyament i els que només imparteixen les hores establertes pel col·legi.

Finalment, també cal destacar que com mostren les infografies del diari Ara, hi ha certa diferència entre el nivell d’anglès per regions. Situant Madrid i Catalunya com les primeres i Extremadura i Múrcia com les últimes.

Ara, més que mai en un món global, cal tenir un nivell d’anglès alt, que ens permeti desenvolupar-nos en qualsevol part de món. Per això en Bekith ensenyem anglès amb valors a través d’un mètode propi i innovador. I insistim en la necessitat de començar a practicar-lo des de ben petits. Els nostres cursos comencen a P3 a les escoles, però també ensenyem en anglès en escoles bressol.

Descobreix a continuació tots els posts que hem escrit a BeKith.

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>