Projectes educatius en anglès a mesura de la necessitat de qualsevol escola

Projectes educatius

BeKith pot desenvolupar qualsevol projecte específic de l’ensenyament de l’anglès amb valors, independentment del nivell i/o el format que es precisi, posant a disposició de les escoles tant el know-how com els recursos didàctics de què BeKith disposa.

Treballem conjuntament amb l’escola per aconseguir millorar les competències lingüístiques i comunicatives dels seus alumnes.

El professorat de BeKith està preparat per a qualsevol activitat d’ensenyament de l’anglès, tan per activitats com per a la preparació específica per a certificacions, classes complementàries de l’anglès, de reforç o tallers específics.

BeKith puede desarrollar cualquier proyecto específico de la enseñanza del inglés con valores, independientemente del nivel y/o formato que se precise, poniendo a disposición de las escuelas tanto el know-how como los recursos didácticos de los que BeKith dispone.

Trabajamos junto con la escuela para conseguir mejorar las competencias lingüísticas y comunicativas de sus alumnos.

El profesorado de BeKith está preparado para cualquier actividad de enseñanza del inglés, ya sea para actividades como la preparación específica para certificaciones, clases complementarias de inglés, de refuerzo o talleres específicos.

Per què escollir BeKith?

  • Més de 35 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès
  • Presència líder en col·legis de la província de Barcelona
  • Pioners en l’ensenyament de l’anglès amb valors
  • Classes 100% en anglès
  • Preparació per certificacions internacionals
  • Formació contínua del professorat
Previous
Next

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>