Monitors titulats que aporten valors als serveis d’acollida, permanència i menjadors en anglès

Monitoratge

BeKith compta amb una àmplia experiència en serveis de monitoratge en escoles, ja sigui el servei d’acollida d’alumnes fora d’horari lectiu o el servei de menjador.   Ens adaptem a les necessitats del col·legi en dinàmiques, metodologia i selecció de personal.   Algunes de les activitats que es realitzen són tallers, jocs dirigits i activitats temàtiques.   En el servei de menjador, BeKith es compromet amb l’educació dels bons hàbits en alimentació i en les relacions interpersonals.   Es pot oferir el servei parcial o íntegrament en anglès.   BeKith s’encarrega de seleccionar, contractar i supervisar als monitors, prenent com a criteris fonamentals la seva formació, experiència i vocació.

Per què escollir BeKith?

  • Més de 15 anys en la gestió de monitors
  • Pioners en l’ensenyament de l’anglès amb valors
  • Gestió completa: selecció, formació, gestió de pagaments i contractació dels monitors segons el conveni corresponent
  • Seguiment i supervisió dels monitors
  • Possibilitat de realitzar el servei parcial o íntegrament en anglès

Algunas dades:

+ 1
Anys d'experiència
+ 1
Col·legis
+ 7900
Alumnes

Sobre BeKith diuen...

Estàs interessat/da en aquesta activitat?

Contacta amb BeKith

Omple el següent formulari o truca’ns i BeKith es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer de prop el teu cas.

Si ho prefereixes, pots trucar-nos al 934 817 475 i et posarem en contacte amb la persona indicada.

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>