Els més petits descobreixen l’anglès a través dels valors

Llars d’infants

Classes 100% en anglès per a què els més petits comencin a habituar-se amb l’idioma. Els professors, amb una gran vocació per l’educació infantil en anglès i l’ensenyament afectiu, motiven al grup a través de jocs, cançons i balls. La metodologia de les classes treballa els valors i las emocions, en aquest cas les més bàsiques com ho són l’autonomia i la gratitud.

Per què escollir BeKith?

  • Més de 35 anys d’experiències en l’ensenyament de l’anglès
  • Presència líder en col·legis de la província de Barcelona
  • Pioners en l’ensenyament de l’anglès amb valors
  • Classes emocionants i motivadores
  • Classes 100% en anglès
  • Formació contínua del professorat
Previous
Next
Estàs interessat/da en aquesta activitat?

Contacta amb BeKith

Omple el següent formulari o truca’ns i BeKith es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer de prop el teu cas.

Si ho prefereixes, pots trucar-nos al 934 817 475 i et posarem en contacte amb la persona indicada.

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>