Cursos en anglès per a perfeccionar el coneixement dels mestres i professors

Formació de professors

Un dels objectius primordials de BeKith és vetllar per la qualitat dels seus cursos d’anglès, així com de tots els serveis que ofereix. Per aquest motiu disposa de cursos d’anglès específics per a professors i mestres que vulguin complementar la seva formació en l’àmbit de l’ensenyament de l’anglès adaptar-nos a les necessitats del docent. El nostre valor afegit, el compromís BeKith, dins i fora de l’aula es respiren valors i emocions.

 

Els cursos estan dirigits a tots els mestres i professors d’educació infantil, primària i secundària.

 

L’objectiu principal és oferir formació i actualització constant tant als professors del nostre equip docent com al col·lectiu de mestres i professors de qualsevol escola que ho necessiti.

 

BeKith pot oferir cursos de formació de competència lingüística de l’anglès, la preparació per als exàmens, reforç oral o qualsevol altre tipus de formació.

Per què escollir BeKith?

  • Més de 35 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès
  • Presència líder en col·legis de la província de Barcelona
  • Pioners en l’ensenyament de l’anglès amb valors
  • Eficàcia i professionalitat
  • Formació contínua del professorat
  • Cursos 100% bonificables per la FUNDAE
  • Gestió i tramitació de la bonificació
Estàs interessat/da en aquesta activitat?

Contacta amb BeKith

Omple el següent formulari o truca’ns i BeKith es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer de prop el teu cas.

Si ho prefereixes, pots trucar-nos al 934 817 475 i et posarem en contacte amb la persona indicada.

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>