Un estiu de diversió, creativitat i aprenentatge amb un projecte emocionant

Casal d’estiu

L’equip de professionals de BeKith organitza el Casal d’estiu des de fa més de 15 anys, combinant educació i oci durant les vacances dels alumnes. Oferim un servei de gran qualitat tant en l’àmbit de l’ensenyament de l’anglès amb valors com en el de l’ensenyament en el lleure infantil i juvenil. Per a moltes famílies és l’opció ideal per a què els seus fills gaudeixin mentre aprenen anglès en un entorn proper i familiar.

BeKith-Casal-estiu

Metodologia BeKith

BeKith ofereix una proposta molt diferent de la que s’ofereix en altres escoles, no només per la varietat d’activitats i experiències, sinó per l’aprenentatge simultani de l’anglès d’una manera intensiva i divertida, sense oblidar les activitats que giren al voltant dels valors. El nostre professorat és especialista en l’ensenyament de l’anglès i compta amb una àmplia experiència, a més de ser supervisat i assessorat pel nostre Departament Educatiu.


El Casal d’estiu s’estructura en relació a un centre d’interès o tema, que es divideix en diferents aventures setmanals. Totes les activitats seran sempre seleccionades pels nostres experts, seguint criteris lúdics i pedagògics ajustades a cada edat i que posen en pràctica els valors que promou BeKith. Totes les activitats poden ser 100% en anglès, afavorint per tant que l’alumne aprengui anglès mitjançant activitats lúdiques, cançons, jocs, tallers, esports, etc.

Per què escollir BeKith?

  • Pioner en l’organització d’un casal d’estiu a Catalunya en anglès.
  • Casal customizable a partir de quatre variables: anglès, excursions, càtering, activitats aquàtiques.
  • Centre d’interès: Aquest any proposem el centre d’interès “The time machine”, on els participants tindran l’oportunitat de visitar les èpoques més sorprenents de la nostra història. Cada setmana viurem aventures diferents: building the time machine, Jurassic, Pirates, Space Odyssey, Castles and Dragons, Greece, the Olympic Games i Egypt.
  • Educació en valors
  • Llarga experiència i professionalitat
  • Recursos propis i excursions centralitzades
  • Projecte educatiu i memòria final
  • Compliment amb el reglament de contractació
  • Assegurança de responsabilitat civil i accidents
Previous
Next

Algunas dades:

+ 1
Anys d'experiència
+ 1
Casals actuals
+ 643
Nens cada any

Sobre BeKith diuen...

Estàs interessat/da en aquesta activitat?

Contacta amb BeKith

Omple el següent formulari o truca’ns i BeKith es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer de prop el teu cas.

Si ho prefereixes, pots trucar-nos al 934 817 475 i et posarem en contacte amb la persona indicada.

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>