Viure una experiència inoblidable a la natura aprenent anglès amb valors

BeKith Summer Camp

BeKith organitza les colònies d’estiu més divertides, on aprendre anglès, fer amics i passar-ho en gran estan assegurats.

 

El programa, de 7 dies de durada, inclou l’allotjament amb pensió completa, tallers, jocs, esports, samarreta, assegurança d’accidents i molt més.

 

Opcionalment, poden realitzar-se activitats complementàries com equitació, tir amb arc, etc.

 

Es realitza en una casa rural en plena natura amb fantàstiques instal·lacions esportives, piscina, sales taller, etc. Descarrega’t el nostre díptic per tots els detalls de la propera edició.

Metodologia BeKith

Les colònies d’estiu de BeKith uneixen la diversió d’una casa rural, amb activitats que es desenvolupen en anglès i que fomenten els valors com l’amistat, el respecte, la confiança o la sostenibilitat. El personal està altament qualificat en gestió del lleure i en anglès.

Per què escollir BeKith?

  • Pioners en organitzar un campament íntegrament en anglès a Catalunya
  • Centre d’interès motivador
  • Educació en valors
  • Llarga experiència i professionalitat
  • Compliment amb el reglament de contractació
  • Assegurança de responsabilitat civil i accidents
  • Samarreta, motxilla i gorra inclosa

Algunas dades:

+ 1
Anys d'experiència
+ 1900
Nens
Previous
Next
Estàs interessat/da en aquesta activitat?

Contacta amb BeKith

Omple el següent formulari o truca’ns i BeKith es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer de prop el teu cas.

Si ho prefereixes, pots trucar-nos al 934 817 475 i et posarem en contacte amb la persona indicada.

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>