Classes 100% en anglès impartides per un professorat amb vocació que acompanya l’alumne des de l’etapa infantil fins a batxillerat

Anglès extraescolar

Classes 100% en anglès impartides per un professorat amb vocació que acompanya l’alumne des de l’etapa infantil fins a batxillerat.

 

BeKith ensenya anglès amb valors emocionant a l’alumnat, fomentant la seva curiositat, incrementant la seva atenció i tenint com a resultat un aprenentatge significatiu de l’anglès que els permeti comunicar-se amb seguretat i obrir-se al món.

Metodologia BeKith

La formació en anglès es divideix en tres etapes educatives.

 

L’etapa infantil, i respectant el ritme dels alumnes, l’ensenyança es basa en l’escolta activa de l’idioma, descobrint les primeres paraules en anglès. La confiança i la seguretat són vitals per l’aprenentatge de l’alumne. En aquesta etapa, volem que l’alumne senti curiositat per l’anglès, es diverteixi i gaudeixi aprenent.

 

En l’etapa de primària es referma progressivament l’aprenentatge de l’anglès a través de les 4 habilitats: expressió escrita, comprensió lectora, comprensió i expressió oral. En aquesta etapa, l’alumne comprèn i comença a comunicar-se en anglès a la vegada que referma valors com l’amistat i l’autonomia. A partir de cicle mitjà, comencen la preparació pels exàmens de certificacions internacionals.

 

En l’etapa de secundària els alumnes es preparen per l’ús eficient i pràctic de l’anglès fora de l’aula, així com per les certificacions internacionals. En aquesta etapa assoleixen la confiança necessària per comunicar-se amb fluïdesa i les eines lingüístiques i de relacions interpersonals que els obriran al món.

 

A més, cada curs equival a un dels 15 nivells K de BeKith. Aquests nivells tenen equivalències en altres qualificacions, com el Marc Comú Europeu de Referència, segons la següent taula:

Taula nivells K BeKith

Infantil

En aquesta etapa, i respectant el ritme dels alumnes, l’ensenyament es basa en l’escolta activa del idioma, descobrint les primeres paraules en anglès. La confiança i la seguretat són vitals per l’aprenentatge de l’alumne. En aquesta fase, volem que l’alumne senti curiositat per l’anglès, es diverteixi i gaudeixi aprenent.

 

Nivells:
Del K1 al K3

 

Programa:

És un programa lúdic, divertit i actiu, basat en una varietat de jocs, contes, cançons i dinàmiques especialment creades per a ells, on també podran començar a conèixer i utilitzar el llenguatge emocional tant necessari en aquestes etapes. D’aquesta manera, l’aprenentatge de l’idioma i el reconeixement de les seves emocions es converteixen en una experiència positiva i enriquidora.

 

Valors:

Enfortir els valors del respecte, l’autonomia i la gratitud, entre d’altres.

 

Objectius:

 • Aprenentatge de vocabulari, rutines i estructures bàsiques
 • Despertar l’interès i la curiositat per l’anglès a través de les emocions.

Primaria

En aquesta etapa es referma progressivament l’aprenentatge de l’anglès a través de les quatre habilitats de la llengua. L’alumne entén i comença a comunicar-se en anglès a la vegada que referma els valors de l’amistat i l’autonomia. A partir de cicle mitjà, comencen la preparació pels exàmens de certificacions internacionals.

 

Nivells:

Del K4 al K9

 

Programa:

En aquesta etapa educativa, i seguint la metodologia lúdica, dinàmica i que respecta el ritme evolutiu de l’alumnat, es treballen les quatre habilitats de la llengua: expressió escrita, comprensió lectora, comprensió i expressió oral.

 

Valors:

Totes les activitats estan enfocades a promoure valors com l’empatia, l’entusiasme o la responsabilitat.

 

Objectius:

 • Construir una base sòlida de l’idioma sobre la que es continuï treballant durant l’educació secundària.
 • Obtenir les seves primeres certificacions a nivell internacional: Cambridge English i Trinity College London
 • Refermar la seva confiança per a què comencin a utilitzar l’anglès amb seguretat en múltiples situacions de la vida quotidiana

Certificacions internacionals:

 • Cambridge YLE
 • GESE Trinity College London

Secundària

En l’etapa de secundària els alumnes es preparen per a l’ús eficient i pràctic de l’anglès fora de l’aula, així com per les certificacions internacionals. En aquesta etapa adquireixen la confiança necessària per comunicar-se amb fluïdesa i les eines lingüístiques i de relacions interpersonals que els obriran al món.

 

Nivells:
Del K10 al K15

 

Programa:

És pràctic, eficient, motivador i dinàmic i s’orienta a la producció espontània de l’idioma amb una metodologia que inclou l’ús de tecnologies innovadores.

 

Valors:

Es desenvolupen els valors del compromís, la tolerància o la sostenibilitat.

 

Objectius:

 • Dominar l’anglès de forma que els permeti expressar-se en un món divers, multilingüe i adaptat a les noves tecnologies.
 • Obtenir certificacions internacionals.
 • Promoure la pràctica dels valors, el pensament crític i una adequada gestió de les emocions

Certificacions internacionals:

 • Cambridge A2 Key, B1 Preliminary, B2 First y C1 Advanced
 • Trinity College London

Per què escollir BeKith?

 • Més de 35 anys d’experiència en anglès extraescolars
 • Especialistes en anglès en col·legis amb una presencia líder en la província de Barcelona
 • Pioners en l’ensenyament de l’anglès amb valors
 • Classes emocionants i motivadores
 • Classes 100% en anglès
 • Professorat amb vocació i en contínua formació
 • Gestió integral de l’activitat en el col·legi
 • Ensenyament des de P2 fins a 2n de batxillerat
Previous
Next

Algunes dades:

1
Anys d'experiència
1
Col·legis actuals
+ 89000
Alumnes

Sobre BeKith diuen...​

Estàs interessat/da en aquesta activitat?

Contacta amb BeKith

Omple el següent formulari o truca’ns i BeKith es posarà en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer de prop el teu cas.

Si ho prefereixes, pots trucar-nos al 934 817 475 i et posarem en contacte amb la persona indicada.

Al nostre blog parlem de...

Examen
Exàmens Cambridge

Per què obtenir una certificació de Cambridge?

Els exàmens de Cambridge són titulacions reconegudes a nivell internacional que certifiquen el nivell d’anglès de l’estudiant. Avaluen tot un seguit d’habilitats lingüístiques d’una llengua que, depenent del certificat, poden canviar: comprensió escrita (reading), Use of English, expressió escrita (writing), comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking).

Llegir-ne més >>
Valors

In you I trust (confio en tu)

“La confiança és la cola de la vida, allò que ens enganxa. És l’ingredient principal per a una comunicació efectiva i el principi fundacional per a sostenir una relació.”
(Stephen Covey)

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

El valor del respecte en l’educació

El respecte és fonamental en qualsevol estadi de la vida i comença per ser un acte intrapersonal. El respecte a un mateix és essencial per poder establir relacions satisfactòries en tots els àmbits de la vida com el familiar, el laboral, l’esportiu i l’educatiu.

Llegir-ne més >>
BeKith Inglés con valores
Valors

Tornem a… educar en valors

El món de l’educació està canviant. Diversos centres educatius contemplen, a més de potenciar el desenvolupament i el foment de l’autonomia dels alumnes, cuidar del seu món emocional per a què Visqui i en conseqüència, Aprengui.

Llegir-ne més >>